Werkwijze

 

 

Ik begrijp hoe belangrijk foto’s voor een bruiloft zijn. Daarom geef ik elke bruiloft alles om jullie een zo mooi mogelijke reportage af te kunnen leveren.

Hoe werkt het concreet? Eigenlijk is het heel simpel.
De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvend gesprek. Dit doe ik vaak via Skype ivm afstanden van bruidsparen, maar uiteraard is het ook mogelijk om een datum te vinden dat we elkaar ergens kunnen treffen. Ik ben woonachtig op Ibiza, maar ben ook vaker op andere plekken te vinden. Tijdens het vrijblijvend gesprek kunnen jullie je dagplanning vertellen, wat jullie precies voor foto’s willen en voor wat voor tijdsduur jullie een fotograaf zoeken. Na dit gesprek krijgen jullie een vrijblijvende offerte toegestuurd. Na goedkeuring van de offerte, waar alle afspraken in vermeld staan, wordt de dag definitief vastgelegd.
Een paar weken voor de bruiloft is het verstandig om nog een vervolgafspraak te maken. Op dit punt zijn jullie in staat om meer te vertellen over de plannen van de dag, hoe het eruitziet, wie er allemaal bij zijn etc.
En dan natuurlijk, de dag zelf. Je bent bekend met de stijl van fotograferen door mij, en ik weet ook precies wat belangrijk is voor jullie. Er worden de gehele tijd foto’s van jullie bruiloft gemaakt in een reportagestijl. Zo wordt jullie bruiloft precies zo vastgelegd zoals deze was.

Leuk detail, de meeste stellen vergaten zelfs dat er ook een fotograaf aanwezig was …