Referenties

Marloes & Mark

Op 28 mei 2014 heeft Youri op een schitterende manier onze bruiloft vastgelegd. Door zijn manier van fotograferen, heb je niet door dat hij aanwezig is en weet hij toch heel goed de sfeer weer te geven. De schitterende foto’s geven perfect weer hoe de dag is geweest, waardoor wij hiermee de dag nog eens kunnen herbeleven.
Youri zelf is professioneel en een zeer gezellig en sympathiek persoon, die erg makkelijk is in de omgang.
Nogmaals bedankt voor de mooie foto’s Youri! Wij kunnen je een ieder aanraden!

 

 


Sanne & Albert

Pollismolen Bree Bruiloft TrouwenYouri is een aangename kerel en heeft vorige maand onze bruiloft gefotografeerd. De foto’s zijn buitengewoon prachtig! Hij werkt erg subtiel – je merkt bijna niet dat hij er is – en registreerd alles tot in de details. Hij heeft hele mooie momenten kunnen vastleggen. De diashow die hij heeft gemaakt geeft de dag perfect en met de juiste emoties weer. Ik kan Youri sterk aanbevelen!

 

 


Ellen & Oliver

Youri heeft geweldige foto’s gemaakt van onze bruiloft. Ik ben er zo blij mee en had me geen mooiere foto’s van onze dag kunnen wensen. Heerlijk om naar terug te kijken want alles staat er prachtig op. Emoties, details van decoratie… Daarnaast vind ik ook de service super. Youri is enthousiast, professioneel, flexibel en doet wat hij zegt. Super tevreden dus! Hartelijk bedankt Youri!

 

 


Annika & Jeroen

Bruiloft Het Reirinck, Trouwfotograaf, Bruidsfotografie, Bruidsfotograaf, Trouwen Nederland, Youri Claessens Fotografie, Beste, goedeYouri is een fantastische fotograaf maar ook een erg sociale en leuke man! Ik heb met hem samengewerkt voor een aantal shoots en deze waren altijd tot in de puntje georganiseerd en de foto’s waren super.
Buiten deze shoots heeft Youri de liefde en kleine momenten tussen mij en mijn inmiddels man, heel mooi weten vast te leggen toen wij een loveshoot hebben gedaan met hem. Het zijn juist de kleine dingen die een persoon eigen maken en deze kleine dingen wil je graag terugzien in de foto’s, een bepaalde lach of uitdrukking, en dit heeft Youri prachtig vastgelegd.
Het was voor ons dan ook snel duidelijk dat we graag wilden dat Youri onze bruiloft zou vastleggen. 

 

 


Corine & David

corinedavidYouri heeft ons in mei gefotografeerd op Ibiza tijdens de zonsopgang aan de oostkust van het eiland. Niet alleen zijn de foto’s waanzinnig mooi geworden maar ook de ochtend zelf was heel comfortabel, soepel en erg gezellig. Youri is erg creatief, geeft duidelijke aanwijzingen en laat jouzelf goed tot je recht komen op beeld. Voor een volgende opdracht zou ik direct Youri boeken!

 

 


 Paulien & Peter

paulienDe zoektocht naar een fotograaf in het zuiden van het land om 1 van je mooiste dagen van je leven vast te laten leggen begon voor ons via Internet. Via google bij Youri uitgekomen en samen met mijn broertje de eerste afspraak gemaakt in Amsterdam ( wij komen uit Haarlem). Na de eerste kennis making wist ik dit moet hem worden! De klik was er meteen en zijn portofolio zag er goed uit. Youri kreeg eerst een andere opdracht van mij…. Mijn allerliefste neefje fotograferen samen met mijn broertje en diens vrouw. ( new born shoot) Zij en ik waren zo onder de indruk dat de bevestiging alleen maar groter werd dat ik de juiste keuze had gemaakt. Mijn partner heeft Youri op onze huwelijk
sdag in het Bourgondische Zuiden voor het eerst ontmoet en ook hij was zeer en zeer te spreken over zijn manier van fotograferen. Youri heeft onze trouwdag zo mooi weten vast te leggen zonder dat wij echt in de gaten hadden dat hij er was. Youri stelt je op je gemak en laat je vooral jezelf zijn. Onze fotoreportage van 29 september 2012 is mede dankzij Youri zijn aangename persoonlijkheid, vakbekwaamheid en humor een groot succes geworden voor ons en onze gasten. Ook zij waren allen vol lof over hem. Wij zullen hem dan ook zeer zeker aanbevelen en hopen in de toekomst nog meer van zijn fotografie kunsten gebruik te mogen maken.

 


Dionne & Noel

dionne pustjens1 Juni 2013 zijn wij getrouwd. Youri heeft ’s ochtends foto’s gemaakt bij het klaarmaken voor deze bijzondere dag, bij het trouwen voor de wet en het trouwen voor de kerk. Na afloop van de kerk is er nog een fotoserie gemaakt in de ECI fabriek. Gedurende deze dag is hij nauwelijks opmerkbaar geweest, wat heeft geresulteerd in de meest spontane en onverwachte foto’s. Buiten dat Youri een bijzonder aangename en leuke persoonlijkheid heeft, is hij ook zeer origineel en professioneel.

 

 

 


Dick & Lotte

dickYouri heeft onze trouwdag prachtig in beeld gebracht. De vele mooie foto’s heeft hij verwerkt in een diashow met muziek. Het verhaal wat deze slideshow vertelt is een perfecte weerspiegeling van de dag. Een super herinnering aan de mooiste dag! Thanks!

 

 

 

 


 Thomas & Carolien

thomasYouri is in staat om zichzelf gedurende de dag onzichtbaar te maken en je te verrassen met de perfecte plaatjes. Hij is heel goed in staat om DE bijzondere momenten van de dag te vangen. De foto’s die hij aflevert zijn van ontzettend hoge kwaliteit, sfeervol en weet het gevoel van de dag te vangen. Prijs – kwaliteit is meer dan in orde, een absolute aanrader voor iedereen!

 

 

 


Devina & Ralph

Youri is een geweldige bruiloft fotograaf! Hij maakt schitterende foto’s en heeft alle bijzondere momenten perfect op foto vastgelegd. Je merkt vaak niet eens dat hij er is waardoor de foto’s erg leuk en spontaan zijn.
Verder is hij heel erg relaxed in de omgang waardoor je je echt op je gemak voelt.
Dus als je een fotograaf voor een bruiloft zoekt: boek Youri

 

 


Pauline & Rik

rikWe zijn heel blij met Youri als onze bruidsfotograaf: spontane kwalitatief mooie foto’s waar iedereen van kan genieten! Een echte professional waarbij wij ons op ons gemak voelden!

 

 

 

 


Yvette & Odin

yvetteibizaTja wat kan ik schrijven…in een woord FENOMENAAL. Youri je bent niet alleen briljant in je werk maar ook nog eens een geweldig persoon. Dankjewel voor deze onvergetelijke dag! Xxx

 

 

 

 


Jordan & Sylvia

jordanWe zijn HEEL blij dat we Youri als fotograaf mochten hebben op onze trouw. Hijzelf is een schitterend persoon, zijn foto’s zijn uniek en prachtig! Van een op het eerste zicht saai uitziend bos/huisje/bankje maakt hij geweldige foto’s! Ook langs deze weg nog eens bedankt Youri!!

 

 

 


Maike & Menno

maikeVijf maanden geleden heeft Youri onze bruiloft in het Belgische Sechery gefotografeerd. We hadden niet op mooiere foto’s kunnen hopen. De sfeer van de bruiloft was landelijk met een retro tintje en Youri heeft die setting ook precies in de foto’s weten vast te leggen!!! Hij heeft een goed oog voor details en spontane momenten! Voor een impressie zie: http://vimeo.com/50791837

 

 


Hans & Nicky

hansNu bijna 3 maanden getrouwd, en wij krijgen nog steeds complimenten over onze trouwfoto’s! Youri heeft het super gedaan de hele dag. En dus ook onze complimenten naar Youri! Ga zo door en hopelijk tot snel weer.

 

 

 

 


Garmt & Iris

garmtYouri is een discrete en veelzijdige fotograaf die zich perfect afstemt op wat je het liefste terugziet na de dag van de bruiloft zelf. We hebben verschillende fotografen bezocht en beoordeeld; uiteindelijk was de kwaliteit van de foto’s in zijn portefeuille voor ons doorslaggevend. Op de dag zelf hebben we nauwelijks meegekregen dat er foto’s werden gemaakt, maar als je dan naderhand het album ziet: Wow. Alle momenten op unieke wijze gevangen, op een manier die laat zien dat Youri heel goed naar ons luisterde tijdens de voorgesprekken. Youri is enthousiast, flexibel en ontspannen; hij is jong en gaf ons tegelijkertijd het gevoel dat hij een geroutineerd vakman is aan wie we niets hoefden uit te leggen. De balans tussen zijn ervaring en vakkennis en onze eigen ideen zagen we echt terug in de foto’s. Elke euro die we aan zijn diensten hebben uitgegeven is tien keer de moeite waard. Last but not least is Youri gewoon een prettig mens om zaken mee te doen en mee te praten.


Mirella & Jime

mirellaTopfotograaf die onze mooiste dag, de bruiloft prachtig heeft vastgelegd. En dat terwijl de meeste gasten hem waarschijnlijk niet eens hebben gezien… Super!!

 

 

 

 


Marielle & Kilian

marielleOp 21 juni jl. was Youri de hele dag aanwezig op onze bruiloft in België. Wij komen zelf niet uit het zuiden dus vonden het best lastig om een goede fotograaf te selecteren. Gelukkig zijn we bij Youri uitgekomen en wát zijn we blij dat we voor hem hebben gekozen! De foto’s zijn prachtig geworden, we hebben er geen woorden voor. Nog mooier dan we ooit hadden kunnen hopen! Hij heeft de sfeer op onze dag perfect weten weer te geven met oog voor detail en alle bijzondere momenten. Naast een fantastische, professionele fotograaf is Youri vooral ook een heel lief, leuk en relaxed persoon. Het was een feestje om hem de hele dag om ons heen te hebben en onze gasten vonden dat net zo.

 


 Bibi & Norman

bibiYouri is op 4 juli jl. fotograaf geweest op onze grote dag :)!! Ik kende Youri al van vroeger, maar had nog niet veel te maken gehad met zijn vakmanschap. Mijn man en ik hadden vanaf het begin alle vertrouwen in Youri en dat heeft hij meer dan bewezen. De fotoreportage is ongelofelijk mooi geworden!! We konden beide onze tranen niet inhouden en beleefden onze dag weer helemaal opnieuw dankzij Youri. Youri is naast een goede fotograaf ook een super leuke en lieve jongen. Die je er zeker graag bij hebt op de mooiste dag van je leven. Youri, ontzettend bedankt voor het meest waardevolle cadeau wat je een bruidspaar kunt geven!

 


Saskia & Jos

saskiaYouri heeft onze trouwdag gefotografeerd. Prachtige foto’s waar we nog steeds van nagenieten en heel veel complimenten over hebben gehad! Youri is relaxed en niet opvallend aanwezig. Hij ziet echter ALLES! Perfect 😉

 

 

 

 


Gesanne

gesanneIk heb een hele leuke weddingshoot gehad bij Youri waarin alles tot in de puntjes was geregeld. Een hele fijne en leuke dag gehad! Goeie sfeer, leuke samenwerking en hij levert prachtige foto’s!

 

 

 

 


Menno & Ramona

mennoramonaYouri heeft afgelopen zomer onze bruiloft prachtig in beeld gebracht. De prachtige diashow die vervolgens volgde liet ons de bruiloft keer op keer herbeleven. Echt schitterend. Youri bedankt!