Maike & Menno – Sechery – Redu

Een bruiloft op locatie is altijd apart en leuk. Voor deze bruiloft ging ik op weg naar Sechery, in Belgie. Het bruidspaar Maike & Menno had een te gek huis gehuurd voor het gehele weekend, samen met hun beste vrienden en familie.

Misschien ben je al bekend met dit schitterende huis, het schijnt dat hier al veel bruiloften geweest zijn.

De dag begon heerlijk vroeg, waarbij nog de kleine details aangebracht werden. Nadat de bruid en bruidegom zich helemaal klaar gemaakt hadden, was het tijd om elkaar voor de eerste keer te zien. Blijft toch een heel speciaal moment die dag. Zeker omdat precies op dat moment de zon zich liet zien, perfecte timing.
Trouwen boven op de heuvel, met uitzicht over de prachtige natuur, dat was natuurlijk de planning. Nadat iedereen de trappen omhoog was gegaan, werd het tijd voor de bruid om ook omhoog te komen.
Wat volgde was een prachtige ceremonie, met veel emotionele momenten.

Na de prachtige ceremonie was het tijd voor de felicitaties en een paar mooie speeches van de gasten.
De zon ging in de tussentijd steeds lager schijnen, wat betekende dat het een perfect moment was om de bruidsreportage te fotograferen.

Om de bruiloft dan op het einde met zo’n spectaculair feest af te sluiten, alle gasten hadden een dans ingestuurd, wat resulteerde in een supergave ‘flashmob’. De rest van de avond ging iedereen vrolijk door met feesten.
Trouw jij ook in het buitenland en wil je ook een Nederlandse fotograaf op je bruiloft? Neem dan eens contact met me op voor de mogelijkheden.
Youri Claessens Bruidsfotografie Roermond Nederland Bruiloft Fotograaf NederlandYouri Claessens Bruidsfotografie Roermond Nederland Bruiloft Fotograaf NederlandYouri Claessens Bruidsfotografie Roermond Nederland Bruiloft Fotograaf NederlandYouri Claessens Bruidsfotografie Roermond Nederland Bruiloft Fotograaf NederlandYouri Claessens Bruidsfotografie Roermond Nederland Bruiloft Fotograaf NederlandYouri Claessens Bruidsfotografie Roermond Nederland Bruiloft Fotograaf NederlandYouri Claessens Bruidsfotografie Roermond Nederland Bruiloft Fotograaf NederlandYouri Claessens Bruidsfotografie Roermond Nederland Bruiloft Fotograaf NederlandYouri Claessens Bruidsfotografie Roermond Nederland Bruiloft Fotograaf NederlandYouri Claessens Bruidsfotografie Roermond Nederland Bruiloft Fotograaf Nederland