Joanna & Kristof – Dortmund

Een bruiloft vlakbij Dortmund in een oude boerderij. En dat zelf helemaal gedecoreerd. Het vergt veel voorbereidingstijd, maar dan heb je wel wat.

Omdat Dortmund niet om de hoek was, ben ik een dag eerder al vertrokken, om zo eventuele vertragingen op de bruiloftsdag zelf voor te zijn.
Deze bruiloft begon ook lekker vroeg, waarbij ik begon met de details, de jurk en de laatste voorbereidingen te fotograferen.

Omdat het weer het helaas niet toeliet om buiten te trouwen, is er binnen een mooie ruimte klaar gemaakt voor de officiële ceremonie. Wat ik altijd zo speciaal vind, is dat in elk land de ceremonie totaal anders verloopt. Zo ook in Duitsland. Hier is het allemaal iets formeler als wat we gewend zijn in Nederland tijdens een bruiloft. Natuurlijk ook weer leuk om mee te maken.

Na de ceremonie, en het wegvliegen van de trouwduiven, was het tijd voor de groepsfoto’s en de bruidsreportage. Een close-up van het boeket moest er definitief bij, vond dit trouwboeket echt prachtig.

Het werd al snel later en iedereen begon toch honger te krijgen, dus een prima tijd om een hapje te eten. Ook tijdens het eten was ruimte gehouden voor een paar mooie speeches.
Toen de feestzaal klaar was en het feest begon, kon je zien dat hier ook wel flink wat werk in gestopt was. Alles was mooi uitgelicht, en aan de kleine details was ook gedacht. Hier dus ook een mooie serie kunnen fotograferen.

Op een gegeven moment was het tijd voor mij om terug te gaan naar mijn hotel. En zo kwam ook deze bruiloft weer tot een geslaagd einde.

Trouw je ook in het buitenland, en zoek je een fotograaf die je eigen taal spreekt? Ik spreek Nederlands, Engels en Duits. Mocht je meer informatie willen hebben over trouwen in het buitenland, aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met mij.

Bruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft FotograafBruidsfotograaf Youri Claessens Roermond Limburg Nederland Bruiloft Fotograaf

  • amy - prachtig! Mis mijn eigen trouwerij na dit gezien te hebben wil ik het weer!ReplyCancel

Je mailadres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Vul aub alle verplichte velden in *

*

*